„Ivanka moda“ nastala je idejom dvoje mladih i entuzijastičnih poduzetnika, Ivanke Čorapine, kasnije Srdić, i Nenada Srdića. Nas dvoje smo krenuli s radom u Ivankinoj krojačkoj radioni koja je pružala uslugu šivanja, no onda si nismo mogli priuštiti pomagala i sve smo radili samostalno. Nakon nekog vremena odlučili smo osnovati firmu za proizvodnju i veleprodaju odjeće za djecu i odrasle.

To se i ostvarilo 1991. godine kada smo mali obiteljski obrt nazvali autentičnim hrvatskim imenom, a bili smo prepoznatljivi po jednostavnom logu curice i dečka koji nismo mijenjali do 2012. godine.Radili smo i živjeli u istom stanu, imali posla od jutra do mraka. Nenad je bio zaposlen i izvan „Ivanke mode“, a dani su nam bili dugi i mukotrpni. Kao vjenčani poklon dobili smo – endlericu! A tada nam je to bio zlata vrijedan poklon.

Nakon krvi, znoja i suza uspjeli smo se dići na noge i „Ivanku modu“ dovesti do uspješne veleprodajne firme čiji se proizvodi prodaju diljem Hrvatske, a zadovoljni kupci kod nas kupuju i od same 1991.

Koja je naša tajna?

„Iza svake uspješne žene stoji strpljivi muž“, kako u šali znamo reći. U početku smo štedjeli – što smo zaradili, nismo odmah trošili nego stavljali sa strane i ulagali samo u napredak. Odricali smo se velikog profita i maksimalano se trudili.

Naravno, naši proizvodi također igraju veliku ulogu. Od početka su rađeni od kvalitetnih talijanskih i turskih materijala koji imaju certifikat „Oeko-Tex Standard 100“ koji jamči da su napravljeni od najfinijih sirovina, a u direktnom dodiru s kožom nisu štetni. Uz visoku kvalitetu cijene su uvijek bile pristupačne što je ljude privuklo i zadržalo.

U velikoj obitelji prvi smo krenuli s veleprodajom odjeće, a na kraju smo uspjeli u svom primarnom cilju – sebi i djeci osigurali smo ugodan život, što nam je od svega ipak najbitnije.

S novom 2012. godinom „pale“ su i nove odluke. Odlučili smo modernizirati „Ivanku modu“ u skladu 21. stoljeća. Iako smo zadržali zadovoljne kupce, sve ostalo smo u potpunosti promijenili.

Zajedno s djecom osmislili smo novi logo, dizajnirali web stranicu, angažirali se oko uređivanja Facebook i Twitter stranica, poradili na oglašavanju, čak se odlučili i na prodaju putem webshopova.

Naši su proizvodi na bazi pamuka i jako dobro se prodaju, a diljem Hrvatske prepoznatljivi su po brandu I moda. Nudimo raznolik asortiman robe za bebe i djecu, ali i za odrasle.

Ivanka i Nenad Srdić
Ivanka moda d.o.o

Ova stranica koristi kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke se mogu kontrolirati u vašem pregledniku, a korištenjem stranica pretpostavljamo da nemate ništa protiv cookia. Detaljnije