• Novo
Pamučna maska za lice - sve boje
Pamučna maska za lice - sve boje

Pamučna maska za lice - sve boje

12,00 kn
s PDV-om

Dvoslojna višekratna pamučna maska za lice.
Moguća narudžba i izrada odrasle maske sa trakama za dječju masku i obrnuto. Za više informacija pročitajte opis proizvoda.

Boja:

 

Ova maska nije zaštitna maska. Ovakve maske su dvoslojne pamučne maske za smanjenje prijenosa respiratornih kapljica.


Uputstvo za upotrebu:
1. Operite masku u perilici rublja na temperaturi do 70°C. Koristite obični deterdžent za pranje rublja a preko suhe maske prijeđite glačalom.
2. Operite ili dezinficirajte ruke prije upotrebe. Stavite masku na lice od gornjeg dijela korijena nosa preko usta i ispod brade, tako da se maska tijesno prilagođava licu. Ne dirajte masku tijekom uporabe, to će spriječiti unošenje mikroorganizama (u slučaju da dodirnete masku, dezinficirajte ili operite ruke). Nikada ne nosite masku ispod nosa ili ispod brade.
3. Nakon dva sata nošenja ili u slučaju da se maska navlaži uklonite je zahvatom za elastične trakice. Nikada ne dirajte prednji dio maske. Pri uklanjanju maske, glavu držite uspravno. Operite ili dezinficirajte ruke nakon uklanjanja maske.
4. Važno je staviti masku na mjesto gdje neće doći u kontakt s čistim rubljem. Nakon upotrebe masku stavite u vrećicu odnosno na mjesto koje ćete namijeniti sakupljanju maski (npr. mrežasta vreća za pranje). Mjesto sabiranja može biti na balkonu ili u podrumu, a ne u čistim dnevnim prostorima poput kuhinje, spavaće sobe ili dnevnog boravka.Moguća narudžba i izrada odrasle maske sa trakama za dječju masku i obrnuto. Napišite u napomenu pred kraj narudžbe ili nas kontaktirajte na 01/2346-826 ili 091-233-3211


*Izrada po narudžbi. Brza isporuka.

Sastav
100% pamuk
953novamaska
Nema recenzija

Ova stranica koristi kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke se mogu kontrolirati u vašem pregledniku, a korištenjem stranica pretpostavljamo da nemate ništa protiv cookia. Detaljnije